Tuesday, 8 October 2013

FREEDOM :)

       Assalamualaikum,Hi,Hello ;) Haaaaa ! Lama rasanya tak update blog ni.Dah berhabuk,bersawang-2.Cewaahh.Ahaha.Hah,kk.Hari ni 8.10.2013. hah,korang rasa tarikh apa ni ? Hah,mestilah tarikh habis PMR.Hari kebebasan,kegembiraan,semuanyalah.Ahah.8.10.2013,tamatlah sudah peperangan kami batch 98's.I'm so happy.Bukan aku je happy,semua batch 98's.Tapi ada yg separuh tu tak....sebab dorang risau pasal result.Haiss,apalah.Janganlah nk risau sangat.Kitakan baru habis PMR,happylah sikit.Cerita pasal result tu belakang ceritalah.Apalah kan.Hahah.
       
           Masa hari first PMR hari tu,pehhh...kemain risau lagi semua orang.Hahah.Aku pun risau gak.Takut tak dapat jawabkan.Tapi....alhamdulillah,aku dapat jawablah jugak.Aku harap aku lulus.Walaupun D.Hmm.Dahlah.Dahlah.Aku tak nak fikir lagi.Hah,nk cakap ni....pengawas yg jaga class aku,semuanya okay-2,baik-2.Hahhh,thankyoulah pengawas sebab jaga kami masa kami jawab PMR.Kami hargai sangat.Doakan kami lulus yaa :) Loveyou.Ahah.Kkkk.Sekarang ni,kami batch 98's dah freedom ! Ahahah.Nk buat apa je boleh.Cewahh -,- Kk,tak tahu nk cakap apa lagi.Sebab aku rasa sekarang ni aku happy gila sebab dah bebas.Heheh.Kk.Aku penat menaip.Kk.Bye.Loveyou.

No comments:

Post a Comment