Thursday, 28 November 2013

Miss Maa Friends :(

                 Hi.Hello.Assalamualaikum pembaca entry yg setia membaca.Hewhewhew :3 Kkk.Pada hari ini,jam ini,minit ini & saat ini,aku nk luahkan kata-2 rindu aku sikit dekat blog ni hah.Lagipun aku tengah bosan takde buat apa cuti sekolah ni.Pisaaannnngg habis duduk rumah ni -,- Kerjanya kt rumah masa cuti sekolah ni,bangun tidur check phone,ambek tab ... berinsta,tweet,wechat,main game bila dah boring bangun cari makanan kt dapur,lepastu tengok tv .... lepastu makan ....pastu tidur.Itu aktiviti harian aku masa cuti sekolah.So bored you know.Err -,- Lebih baik sekolah daripada duduk rumah.Kalau pergi sekolah dapat jumpa kawan-2.Hmm.Hmmm.

                Kk.Sebenarnya .... aku rindu kawan-2 aku.Rindu Asilah,Sahkina,Hanipah,Paah,Faz,Hanis,Has,Iera,Khai,Azmiera,Wulan,Lala,Iekin ... Hah,lagi semualah kawan-2 aku,aku rindu.Rindu nk gelak-2 dengan dorang,rindu nk gossip dengan dorang,rindu nk makan dengan dorang,rindu nk gurau sesama dengan dorang,rindu nk pakai baju sekolah,rindu class 3Murni,rindu Syafiqah,Nazura,Riesya,Aida,Lisa,Amy,Raja,Anas,Mukhlis,Ali,Solihin,Aiman ....Rindu semua budak class.Rindu Cikgu Nafisah,Pn Roseny,Pn Masithah,Pn Junaida,Pn Suhaila.Rindu cikgu handsome practikal.Okay,ini gatal.Hahah.Gurau je.Tak rindupun sebenarnya kt cikgu practikal tu.Hahaha.Kk.Senang cerita sekarang ... aku rindu semuaya yg ada kt sekolah tu hah.
 
              Hmm.Nk jumpa dorang.Aku rrriiiinnnnndduuuuu gila kt dorang semua.Hmm.Hmm.Bila nk jumpa ni ? :\ Hmm.Dorang kebanyakannya budak JK & Johan,aku budak BN.BN ni kira jauhlah jugak dengan JK & Johan.Hah,cemana nk jumpa ? Aku kalau boleh memang nk pegi sana,nk jumpa dorang semua.Tapi aku takut,takut ada polis.Hahah.K cam bodoh en.Hahah.Sekarang ni,polis tengah banyak buat operasi,so aku takut nk pegi sana.Hmm.Hmm.Keadaan memang tak mengizinkan aku jumpa dorang.Hmm.Nampak tak ayat pasrah aku tu.Hahah.Kkk.Dah.Sekarang ni,aku nk cakap... aku rindu korang sangat okay ? Nanti time amek result kita jumpa okay ? Kalau tk jumpa time amek result,kita tunggu jelah tahun depan time bukak sekolah tu okay ? Hmm.Aku harap sangat aku dapat class sama dengan budak-2 class 3Murni.Dorang sporting,caring sangat.Hmm.Aku sayang korang.Aku rindu korang.Dahlah.Makin banyak aku taip pasal ni,makin sedih pulak aku.Kawan-2,korang jaga diri okay.Jangan degil-2.Siapa yg kerja tu hati-2 pegi kerja.Kk dah.Lain kali aku update lagi.Aku sedih.AKU RINDU KORANG.AKU SAYANG KORANG.Okay.Muaahh sikit.Bye.Assalamualaikum :')

                         

Tuesday, 29 October 2013

Love Them.

                       Hi.Assalamualaikum.Hihihi.Apa khabar pembaca entry kali ni.Hihih.Amacam ? Ada baik ka ? Kk.Hope korang baik je k.Okay.Okay.Hari ni aku rajin nk bukak laptop,tengah rajin nk menaip.Tu pasal aku update blog ni.Lagipun line tengah laju.Haa,apalagi.Tak nak lepas kan peluang ahh.Hahaha.Kk.Hari ni last sekolah.Sebab esok budak SPM dah start nk susun meja untuk dorang SPM.Kitorang dah kene cutilah kan.Hmmm.So sad :( Sepatutnya bila dapat cuti ni aku happylah.Tapi ni tak.Aku sedih rasa sedih seh.Sebab aku tak dapat nk jumpa kawan-2 class aku.Tak dapat nk jumpa Asilah,Sahkina,Hanipah,Paah.Hah,aku tulis nama dorang tak bermakna aku nk jumpa dorang je,aku nk jumpa semua kawan-2 aku.Tapi sekarang ni,aku rasa dorang yg sangat rapat dengan aku.Hmmm.Rindu korang.Tadi last sekolah,Sahkina boleh pulak tak datang,Has,Khai,Mira semua tak datang pehh.Dah ah last.Rumah dahlah jauh.Macam manalah nk jumpa.Rindu weh.

             Okay,ni aku nk cerita pasal tadi pagi.Pagi tadi masa kt sekolah best gila kot.Aku rasa bebas gila.Nak buat apapun buatlah.Cikgu-2 pun baik-2 belaka pagi tadi.Pagi tadi cikgu ada buat aktiviti sukan,yg rajin nk tengok tu,duduklah tengok kt luar dewan.Yg malas ni,duduk kt dalam dewan buat apa yg kami suka.Hahah.Haa,time ni lah time yg paling best ever aku rasa.Aku banyak luangkan masa aku dengan kawan-2 aku.Terumanya Asilah,Hanipah,Paah.Hah,time ni lah dapat gelak sesama,dengar cerita sesama,nyanyi sesama,bergambar sesama.Hah,yg paling penting,dapat bermanja dengan dorang.Hahah.Hanipah macam biasalah,dia bermanja dengan Paah lah apalagi.Aku bermanjalah dengan Asilah.Hahah.Okay-2.Best tau dapat rasa bermanja dengan kawan baik sendiri.Hahah.Kk.Ni nk share sikit ni gambar kitorang pagi tadi.

                                   
                     

 
Haa,konon candidlah ni.Tapi memang candid pun kan.Hahah.Hah,nampak tak aku manja kt situ.Hahahah.Jap.Jap.Ada lagi gambar.Belum habis lagi.





Asilah,Me,Hanipah & Paah.
Haa,tetiba rasa rindu pulak kt korang.Baru sekejap kot.Belum lagi 2 bulan ni.Haiss.
Dorang ni baik sangat.Dorang tahan je dengan perangai aku yg suka pukul-2 cubit-2 dorang tu.Hahah.Thanks okay korang.Aku sayang korang.Masuk tahun 2014 aku harap kita masih kekal rapat, macam ni lagi.Taknak lah kalau lah kita class lain kita jadi tak rapat.Aku taknak macam tu.Aku sayang korang okay.Have a good time with you all.LoveYou.Muaah.Bye.Assalamualaikum :)

Tuesday, 8 October 2013

FREEDOM :)

       Assalamualaikum,Hi,Hello ;) Haaaaa ! Lama rasanya tak update blog ni.Dah berhabuk,bersawang-2.Cewaahh.Ahaha.Hah,kk.Hari ni 8.10.2013. hah,korang rasa tarikh apa ni ? Hah,mestilah tarikh habis PMR.Hari kebebasan,kegembiraan,semuanyalah.Ahah.8.10.2013,tamatlah sudah peperangan kami batch 98's.I'm so happy.Bukan aku je happy,semua batch 98's.Tapi ada yg separuh tu tak....sebab dorang risau pasal result.Haiss,apalah.Janganlah nk risau sangat.Kitakan baru habis PMR,happylah sikit.Cerita pasal result tu belakang ceritalah.Apalah kan.Hahah.
       
           Masa hari first PMR hari tu,pehhh...kemain risau lagi semua orang.Hahah.Aku pun risau gak.Takut tak dapat jawabkan.Tapi....alhamdulillah,aku dapat jawablah jugak.Aku harap aku lulus.Walaupun D.Hmm.Dahlah.Dahlah.Aku tak nak fikir lagi.Hah,nk cakap ni....pengawas yg jaga class aku,semuanya okay-2,baik-2.Hahhh,thankyoulah pengawas sebab jaga kami masa kami jawab PMR.Kami hargai sangat.Doakan kami lulus yaa :) Loveyou.Ahah.Kkkk.Sekarang ni,kami batch 98's dah freedom ! Ahahah.Nk buat apa je boleh.Cewahh -,- Kk,tak tahu nk cakap apa lagi.Sebab aku rasa sekarang ni aku happy gila sebab dah bebas.Heheh.Kk.Aku penat menaip.Kk.Bye.Loveyou.