Tuesday, 29 October 2013

Love Them.

                       Hi.Assalamualaikum.Hihihi.Apa khabar pembaca entry kali ni.Hihih.Amacam ? Ada baik ka ? Kk.Hope korang baik je k.Okay.Okay.Hari ni aku rajin nk bukak laptop,tengah rajin nk menaip.Tu pasal aku update blog ni.Lagipun line tengah laju.Haa,apalagi.Tak nak lepas kan peluang ahh.Hahaha.Kk.Hari ni last sekolah.Sebab esok budak SPM dah start nk susun meja untuk dorang SPM.Kitorang dah kene cutilah kan.Hmmm.So sad :( Sepatutnya bila dapat cuti ni aku happylah.Tapi ni tak.Aku sedih rasa sedih seh.Sebab aku tak dapat nk jumpa kawan-2 class aku.Tak dapat nk jumpa Asilah,Sahkina,Hanipah,Paah.Hah,aku tulis nama dorang tak bermakna aku nk jumpa dorang je,aku nk jumpa semua kawan-2 aku.Tapi sekarang ni,aku rasa dorang yg sangat rapat dengan aku.Hmmm.Rindu korang.Tadi last sekolah,Sahkina boleh pulak tak datang,Has,Khai,Mira semua tak datang pehh.Dah ah last.Rumah dahlah jauh.Macam manalah nk jumpa.Rindu weh.

             Okay,ni aku nk cerita pasal tadi pagi.Pagi tadi masa kt sekolah best gila kot.Aku rasa bebas gila.Nak buat apapun buatlah.Cikgu-2 pun baik-2 belaka pagi tadi.Pagi tadi cikgu ada buat aktiviti sukan,yg rajin nk tengok tu,duduklah tengok kt luar dewan.Yg malas ni,duduk kt dalam dewan buat apa yg kami suka.Hahah.Haa,time ni lah time yg paling best ever aku rasa.Aku banyak luangkan masa aku dengan kawan-2 aku.Terumanya Asilah,Hanipah,Paah.Hah,time ni lah dapat gelak sesama,dengar cerita sesama,nyanyi sesama,bergambar sesama.Hah,yg paling penting,dapat bermanja dengan dorang.Hahah.Hanipah macam biasalah,dia bermanja dengan Paah lah apalagi.Aku bermanjalah dengan Asilah.Hahah.Okay-2.Best tau dapat rasa bermanja dengan kawan baik sendiri.Hahah.Kk.Ni nk share sikit ni gambar kitorang pagi tadi.

                                   
                     

 
Haa,konon candidlah ni.Tapi memang candid pun kan.Hahah.Hah,nampak tak aku manja kt situ.Hahahah.Jap.Jap.Ada lagi gambar.Belum habis lagi.





Asilah,Me,Hanipah & Paah.
Haa,tetiba rasa rindu pulak kt korang.Baru sekejap kot.Belum lagi 2 bulan ni.Haiss.
Dorang ni baik sangat.Dorang tahan je dengan perangai aku yg suka pukul-2 cubit-2 dorang tu.Hahah.Thanks okay korang.Aku sayang korang.Masuk tahun 2014 aku harap kita masih kekal rapat, macam ni lagi.Taknak lah kalau lah kita class lain kita jadi tak rapat.Aku taknak macam tu.Aku sayang korang okay.Have a good time with you all.LoveYou.Muaah.Bye.Assalamualaikum :)

No comments:

Post a Comment